Download hier

relevante brochures

 

 

 

Offerte aanvragen

 

Offerte aanvragen

Rechtsvormen

 

In uw onderneming spelen juridische aspecten vaak een cruciale rol.

 

Zowel bij het starten van een onderneming als bij het continueren of aanpassen van de activiteiten van uw bedrijf, het wijzigen van de bedrijfsomvang, financiering, rechtsvorm en allerlei andere bedrijfsmatige zaken, komt het erop aan de optimale en meest voordelige oplossingen voor u en uw bedrijf te vinden.

 

Advies in dit soort ingrijpende besluiten is onontbeerlijk. Voor VHN Notarissen is dit met recht “core business”. Uiteraard zullen wij dit waar nodig in goed overleg en teamwork met uw accountant, fiscalist en eventuele andere adviseurs uit uw netwerk doen.

 

Wij zullen u dan ook graag adviseren en assisteren bij uw keuzes, zodat u zich zonder zorgen kunt wijden aan uw eigen bedrijfsactiviteiten.

 

De keuze van de rechtsvorm is sterk in beweging.  Zo is er heftig de discussie geweest over VOF, Maatschap en Commanditaire Vennootschap, en wordt het vennootschaprecht voor de besloten vennootschapper 1 oktober 2012 geheel vernieuwd.

En dat zal zeker niet de laatste wijziging zijn !

Ook leest u steeds meer over de cooperatie als rechtvorm voor een onderneming.

 

Daarom is het verstandig om op het moment dat u als ondernemer voor de keuze van uw rechtsvorm staat, contact met ons op te nemen zodat wij u optimaal kunnen adviseren. Die advisering gebeurt op grond van onze ervaring waar wenselijk of nodig in overleg met uw belastingadviseur en accountant.